Nieuws

In April verkocht Bike Guru Robert Egthuijsen (37) zijn filiaal in Haarlem. Hij wil zich helemaal richten op zijn filiaal aan de Planetenweg 40 in IJmuiden en dit succes verder uitbouwen. Ook kiest hij bewust voor meer quality time met zijn gezin. “Het is een cliché maar kinderen groeien zo snel op, mijn twee zoontjes zijn nu 3,5 jaar oud en de afgelopen jaren heb ik zo veel gewerkt, dat het tijd wordt om wat gas terug te nemen”, zegt Robert.


De Zonnige Toekomst van

De zonnige toekomst van De Bike Guru

 

 “Het was een moeilijk besluit maar we hebben besloten om de maandag gesloten te blijven. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om de communicatie naar onze klanten verbeteren. We werken nu alle dagen met het zelfde team en voor reparaties werkt dit het beste”, gaat Robert verder.

 

Allroud specialist

Robert is zijn hele leven al met techniek bezig en riep al op zijn twaalfde dat hij ooit een fietsenwinkel zou gaan beginnen. “Ik hou van het sociale aspect en wil ook graag met mijn handen werken, die combinatie vind je hier in onze winkel”, lacht hij. “Sleutelen en repareren is me met de paplepel in gegoten”, gaat hij verder. “Vroeger ging ik veel met mijn vader op stap die auto’s repareerde.

De winkel hier in IJmuiden heb ik nu ongeveer 13 jaar en we zijn een allround specialist in woonwerk verkeer. We onderscheiden ons door persoonlijk advies en zijn merk onafhankelijk. Vorige week had ik nog een klant in de winkel die op zoek was naar een fiets in het hogere segment, maar door verder te vragen waar de fiets vooral voor gebruikt gaat worden, kwamen we op een veel goedkopere oplossing”, somt hij op.

 

IJmond werkt

In 2016 won The Bike Guru de IJmond Werkt! Award, een kroon op het werk van de winkel. Deze prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren en net als voor zijn klanten doet Robert ook net dat extra stapje voor zijn personeel. “We hebben een gemotiveerd team en zorgen dat alle klanten tevreden de deur uitgaan”, vertelt Robert over zijn zaak.

 

Actie

Voor degene die deze zomer nog goed op reis willen, heeft The Bike Guru een special actie. “We hebben nog wat overtollige voorraad uit ons filiaal Haarlem en die verkopen we met 15% korting, uiteraard zolang de voorraad strekt”, zegt Robert. “Misschien willen mijn kinderen de zaak later overnemen, maar dan moet ik wel meer tijd met ze doorbrengen”, besluit hij lachend. De toekomst van The Bike Guru ziet er dus zonnig uit.Deel het met uw vrienden!


Terug

Contactgegevens

  • Planetenweg 40
  • 1973 BG  IJmuiden
  • info@bikeguru.nl
  • (0255) 51 52 90
  • KvK: 34058724
  • BTW: NL001604307B51

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00
Woensdag:  9.00 tot 18.00
Donderdag:  9.00 tot 18.00
Vrijdag:  9.00 tot 18.00
Zaterdag:  9.00 tot 17.00
Zondag:  GeslotenFacebook